Zobacz więcej
Wróć do góry

Zamówienie

Tak, chcę otrzymać bezpłatnie wydanie czasopisma!

Nie czekaj! Wypełnij formularz i sprawdź, jak prezentuje się "Cukiernictwo i Piekarstwo"!

Dlaczego warto?

  • Jeszcze więcej praktycznej wiedzy!

    Dbamy o wysoki poziom merytoryczny naszego czasopisma! W każdym numerze znajdziesz artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, opinie eksperckie oraz wywiady ze znanymi specjalistami.

  • Przeczytasz artykuły największych autorytetów branży cukierniczej

    Spośród wszystkich czasopism branżowych współpracujemy z największą liczbą niezależnych autorów z kraju i zagranicy.

  • Jako pierwszy dowiesz się o nowościach technologicznych

    Tylko u nas znajdziesz praktyczne i funkcjonalne przeglądy sprzętu wykorzystywanego w cukiernictwie i piekarstwie.

  • Nowa szata graficzna

    W nowej odsłonie czasopisma unowocześniliśmy stronę graficzną, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny
    sposób i jednocześnie cieszyło oko.

Co znajdziesz w czasopiśmie?

Receptury mistrzów_522620492_270x190

Receptury mistrzów

Dowiesz się, jak urozmaicić swoją ofertę, dzięki lekturze najsłynniejszych na świecie, sprawdzonych receptur autorstwa wielkich mistrzów.

Rozmowy_z_mistrzami-854619190_270x190

Rozmowy z mistrzami

Odkryjesz tajniki powodzenia ludzi, którzy odnieśli sukces w branży piekarsko-cukierniczej – włoskich, francuskich i rodzimych specjalistów.

Tradycyjne_wypieki-836005986_270x190

Tradycyjne wypieki

Poznasz unikalne, tradycyjne receptury cukiernicze, piekarskie i lodziarskie, które będą stanowić inspirację do urozmaicenia asortymentu Twojej firmy.

Krok-po-kroku870605610_270x190

Krok po kroku

Zapoznasz się z tutorialami pokazującymi krok po kroku, jak wykonać oryginalne i efektowne dekoracje cukiernicze.

22
lat doświadczenia
Dostęp do archiwum elektronicznego od
2012 roku
Czyta nas6000cukierników, piekarzy, lodziarzy i karmelarzy w Polsce
Średnio
15

artykułów merytorycznych

w każdym wydaniu

Ekspert

x-default

dr Piotr Ejsmont

ekspert rynku piekarsko-cukierniczego i lodziarskiego

redaktor naczelny „Cukiernictwa i Piekarstwa”

Stale dokładamy wszelkich starań, by tworzyć czasopismo spełniające oczekiwania i potrzeby naszych Czytelników. Klienci stawiają na jakość, nie daj się wyprzedzić konkurencji! Tylko u nas:

inspiracje do poszukiwania i wprowadzania nowych rozwiązań;

najnowsze trendy prezentowane na zagranicznych targach;

wywiady z ludźmi, którzy odnieśli sukces w branży – światowymi i rodzimymi mistrzami;

nowoczesne technologie wykorzystywane w produkcji piekarsko-cukierniczej;

wiedza o surowcach w głównej mierze decydujących o sukcesie wyrobów;

sprawdzone receptury, które urozmaicą Twoją ofertę;

wyjątkowe tutoriale cukiernicze;

nowoczesny sprzęt wykorzystywany w branży;

rzetelne przeglądy maszyn i urządzeń;

opinie cenionych w branży osób – ekspertów i praktyków;

sekrety produkcji wyrobów o włoskim i francuskim rodowodzie;

podstawy piekarstwa i cukiernictwa adresowane do mało doświadczonych i przyszłych rzemieślników;

porady biznesowe i prawne.

Stałe działy

  • Technologie,surowce,receptury-886926984_270x190

    Technologie, surowce, receptury

    Przybliżymy Ci nowoczesne rozwiązania wykorzystywane w produkcji piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej.

  • Swiat_czekolady-497710960_270x190

    Świat czekolady

    Odkryjesz sekrety produkcji wyrobów czekoladowych i poznasz najnowsze trendy w czekoladziarstwie.

  • Marketing_649277620_270x190

    Marketing

    Dowiesz się, jak nowocześnie oraz efektywnie prowadzić swój biznes i rozwijać przedsiębiorstwo w sposób konkurencyjny.

  • Maszyny i urządzenia_939314184_270x190

    Maszyny i urządzenia

    Przeczytasz o nowoczesnym sprzęcie wykorzystywanym w branży, a w unikalnych przeglądach maszyn zapoznasz się z ich bardzo dokładną specyfikację techniczną.

Prenumerata

Tylko w prenumeracie będziesz mieć możliwość ciągłego rozwoju zawodowego i pogłębisz swoją wiedzę!

Zamów

Sprawdź czasopismo! Zamów bezpłatny egzemplarz "Cukiernictwa i Piekarstwa" – bezpłatnie, bez zobowiązań.