Zobacz więcej
Wróć do góry

Zamówienie

Tak, chcę otrzymać bezpłatnie premierowe wydanie czasopisma!

Nie czekaj! Wypełnij formularz i sprawdź, jak prezentuje się "Cukiernictwo i Piekarstwo" w nowej odsłonie!

Dlaczego warto?

  • Jeszcze więcej praktycznej wiedzy!

    Dbamy o wysoki poziom merytoryczny naszego czasopisma! W każdym numerze znajdziesz artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, opinie eksperckie oraz wywiady ze znanymi specjalistami.

  • Przeczytasz artykuły największych autorytetów branży cukierniczej

    Spośród wszystkich czasopism branżowych współpracujemy z największą liczbą niezależnych autorów z kraju i zagranicy.

  • Jako pierwszy dowiesz się o nowościach technologicznych

    Tylko u nas znajdziesz praktyczne i funkcjonalne przeglądy sprzętu wykorzystywanego w cukiernictwie i piekarstwie.

  • Nowa szata graficzna

    W nowej odsłonie czasopisma unowocześniliśmy stronę graficzną, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny
    sposób i jednocześnie cieszyło oko.

Co znajdziesz w czasopiśmie?

ThinkstockPhotos-114335947

Technologie, surowce, dodatki

Przybliżymy Ci nowoczesne rozwiązania wykorzystywane w produkcji piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej.

ThinkstockPhotos-176542946

Tradycyjne receptury

Poznasz unikalne, tradycyjne receptury cukiernicze, piekarskie i lodziarskie, które będą stanowić inspirację do urozmaicenia asortymentu firmy.

ThinkstockPhotos-453844595

Maszyny i urządzenia

Przeczytasz o nowoczesnym sprzęcie wykorzystywanym w branży piekarsko-cukierniczej, a w unikalnych i w pełni obiektywnych przeglądach maszyn dostępnych na polskim rynku zapoznasz się z ich bardzo dokładną specyfikację techniczną.

ThinkstockPhotos-472684720

Biznes

Dowiesz się, jak nowocześnie oraz efektywnie prowadzić swój biznes i rozwijać przedsiębiorstwo w konkurencyjny sposób

20
lat doświadczenia
Dostęp do archiwum elektronicznego od
2012 roku
Czyta nas6000cukierników, piekarzy, lodziarzy i karmelarzy w Polsce
Średnio
15

artykułów merytorycznych

w każdym wydaniu

Ekspert

x-default

dr Piotr Ejsmont

ekspert rynku piekarsko-cukierniczego i lodziarskiego

redaktor naczelny „Cukiernictwa i Piekarstwa”

W tym roku nasza redakcja świętuje wyjątkowy jubileusz. Już od 20 lat dostarczamy wiedzę dla specjalistów – cukierników, piekarzy i lodziarzy. Z tej okazji, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom czytelników i klientów, od stycznia 2016 roku tytuły „Cukiernictwo” oraz „Piekarstwo” ponownie łączą siły i będą wydawane jako jedno czasopismo – „Cukiernictwo i Piekarstwo”. Ta zmiana to odpowiedź na wyraźną tendencję łączenia sprzedaży wyrobów piekarskich i cukierniczych w ramach prowadzonego biznesu. To także rozwiązanie, dzięki któremu będą mogli Państwo jeszcze lepiej i efektywniej zarządzać swoją działalnością gospodarczą. Czasopismo „Cukiernictwo i Piekarstwo” będzie w pełni skoncentrowane na branżach: piekarskiej, cukierniczej, lodziarskiej i karmelarskiej.  Poza tym unowocześniliśmy stronę graficzną naszego pisma, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny sposób i jednocześnie cieszyło oko. „Cukiernictwo i Piekarstwo” to obowiązkowa lektura każdego cukiernika, piekarza i lodziarza!

Stałe działy

  • ThinkstockPhotos-532574387

    Głos z branży

    Znane w branży osobistości dzielą się spostrzeżeniami dotyczącymi problemów i szans piekarstwa oraz cukiernictwa

  • DSC_0072

    Rynek

    Informacje na temat najnowszych wydarzeń branżowych odbywających się w kraju i za granicą.

  • ThinkstockPhotos-178477856

    Krok po kroku

    Tutoriale pokazujące krok po kroku, jak wykonać oryginalne dekoracje cukiernicze

  • ThinkstockPhotos-518468635

    Wnętrza

    Najnowsze koncepty dotyczące wyposażenia i projektowania cukierni i piekarni.

Prenumerata

Tylko w prenumeracie będziesz mieć możliwość ciągłego rozwoju zawodowego i pogłębisz swoją wiedzę!

Zamów

Zamów premierowe wydanie czasopisma "Cukiernictwo i Piekarstwo"!