Jeszcze więcej praktycznej wiedzy!
Dbamy o wysoki poziom merytoryczny naszego czasopisma! W każdym numerze znajdziesz artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, opinie eksperckie oraz wywiady ze znanymi specjalistami.
Nie czekaj! Wypełnij formularz i sprawdź, jak prezentuje się "Cukiernictwo i Piekarstwo"!
Informujemy, że Admiratorem danych osobowych jest Elamed Sp. z o.o. Sp. k. z siedzibą w Katowicach (40-203), przy al. Roździeńskiego 188 c. NIP: 954-257-33-00, REGON: 240514233, KRS 0000411505 (Sąd Rejonowy Katowice-Wschód, Wydział VIII Gospodarczy KRS), tel.: 32 788 51 28, e-mail: dok@elamed.pl. Szersze informacje, jak przetwarzamy dane osobowe opisane są w polityce prywatności oraz na stronie zgoda-status.elamed.pl.
Zamówienie bezpłatnego egzemplarza nie zobowiązuje do zakupu ani automatycznej płatnej prenumeraty.
Dbamy o wysoki poziom merytoryczny naszego czasopisma! W każdym numerze znajdziesz artykuły z bogatą dokumentacją zdjęciową, opinie eksperckie oraz wywiady ze znanymi specjalistami.
Spośród wszystkich czasopism branżowych współpracujemy z największą liczbą niezależnych autorów z kraju i zagranicy.
Tylko u nas znajdziesz praktyczne i funkcjonalne przeglądy sprzętu wykorzystywanego w cukiernictwie i piekarstwie.
W nowej odsłonie czasopisma unowocześniliśmy stronę graficzną, aby dostarczało wiedzę w jak najbardziej czytelny
sposób i jednocześnie cieszyło oko.
artykułów merytorycznych
w każdym wydaniu
Stale dokładamy wszelkich starań, by tworzyć czasopismo spełniające oczekiwania i potrzeby naszych Czytelników. Klienci stawiają na jakość, nie daj się wyprzedzić konkurencji! Tylko u nas:
• inspiracje do poszukiwania i wprowadzania nowych rozwiązań;
• najnowsze trendy prezentowane na zagranicznych targach;
• wywiady z ludźmi, którzy odnieśli sukces w branży – światowymi i rodzimymi mistrzami;
• nowoczesne technologie wykorzystywane w produkcji piekarsko-cukierniczej;
• wiedza o surowcach w głównej mierze decydujących o sukcesie wyrobów;
• sprawdzone receptury, które urozmaicą Twoją ofertę;
• wyjątkowe tutoriale cukiernicze;
• nowoczesny sprzęt wykorzystywany w branży;
• rzetelne przeglądy maszyn i urządzeń;
• opinie cenionych w branży osób – ekspertów i praktyków;
• sekrety produkcji wyrobów o włoskim i francuskim rodowodzie;
• podstawy piekarstwa i cukiernictwa adresowane do mało doświadczonych i przyszłych rzemieślników;
• porady biznesowe i prawne.
Przybliżymy Ci nowoczesne rozwiązania wykorzystywane w produkcji piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej.
Odkryjesz sekrety produkcji wyrobów czekoladowych i poznasz najnowsze trendy w czekoladziarstwie.
Dowiesz się, jak nowocześnie oraz efektywnie prowadzić swój biznes i rozwijać przedsiębiorstwo w sposób konkurencyjny.
Przeczytasz o nowoczesnym sprzęcie wykorzystywanym w branży, a w unikalnych przeglądach maszyn zapoznasz się z ich bardzo dokładną specyfikację techniczną.
Tylko w prenumeracie będziesz mieć możliwość ciągłego rozwoju zawodowego i pogłębisz swoją wiedzę!
Sprawdź czasopismo! Zamów bezpłatny egzemplarz "Cukiernictwa i Piekarstwa" – bezpłatnie, bez zobowiązań.